dinsdag 31 maart 2009

Ninne Ellina Aerts

























Roepnaam: Ninne
Geboren: 31 maart 2009
Gewicht: 4292 gram
Tijd: 16:30 uur

Hoi beste baby-bezoeker,

na lang wachten is het eindelijk zover, onze dochter is geboren, en ze is meer dan welkom! Het was een hele opgave, zeker voor Hanneke natuurlijk, maar ik gloei nog steeds na van trots over de kracht en wil die deze stoere moeder heeft getoond, en van de prachtige dochter die ze me geschonken heeft. Het blijkt een heuse prinses, want Ninne wilde echt alleen maar via een keizerssnede ter wereld komen. Als we vooraf geweten hadden dat dat een klusje van tien minuten was....maar goed, dat verhaal hoor je later van een van ons wel 'live'.

Moeder en dochter maken het uitstekend! Ze moeten nog wel even samen in het ziekenhuis blijven, Hanneke om verder aan te sterken, Ninne omdat ze moeders niet alleen laat. Omdat Hanneke tijdens de bevalling verhoging had (38.5) krijgt Ninne wat extra aandacht en antibiotica, oftewel, het zekere voor het onzekere!

Ik zit nu op dinsdagavond 23.45 uur deze blog te maken, en begin me langzaam aan te beseffen in wat voor emotioneel avontuur we sinds maandagochtend zeven uur met z'n drieen zijn beland. Han heeft weeen gehad vanaf 1 uur maandagnacht tot en met 16.30 vanmiddag......hulde aan de ruggeprik die ze vanmorgen rond elf uur kreeg. Ik ben nu bijna 24 uur wakker, en voel de adrenaline nog steeds stromen, dat tweede biertje gaat er toch voor zorgen dat ik zo lekker ga slapen.

Ik laat jullie achter met wat foto's van vandaag, en zie jullie graag weer snel om het mooiste meisje van de hééééle wereld te showen aan iedereen die maar wilt....

greetz Mamma Hanneke, Papa Martien en dochter Ninne

p.s. mocht je je afvragen waar Ninne's tweede naam vandaan komt: Ellina is een anagram van Ali en Nel, respektievelijk de namen van Han's en mijn moeder




5 opmerkingen:

  1. Ik kom er nu aan hoor Ninne!!! Misschien mag ik je wel een heel voorzichtig kusje geven!
    Trotse tante Willemijn (al slaat dat trots nu nog voornamelijk op je moeder!)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is ze mooi!
    Nu al fotogeniek, dat belooft nog wat.
    En in het echt is ze nog veel liever, schatiiger en snoeziger kan ik je gelukkig al vertellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ronald en Nancy1 april 2009 om 14:50

    Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!
    Geniet ervan!!!

    Lieve groetjes
    Ronald & Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaston Merckelbagh1 april 2009 om 19:49

    Jeetje trotse papa, wat heb je je emoties en gevoel mooi en kwestbaar onder woorden gebracht. Hou deze mooie adrenaline roes nog maar heel lang vast.
    X, Gaston

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schatje. Van harte gefeliciteerd en geniet ervan.
    Groetjes Ad en Dini.

    BeantwoordenVerwijderen