zaterdag 21 maart 2009

Lentekind! Zondagskind?


Het is lente!

Terwijl Han rustig een boekje leest op de bank, en ik quasi-serieus aan een nieuwe smaak Nespresso slurp om alle 'tonen' van elkander te onderscheiden is de lente vannacht stiekem onze tuin in gekropen. Dit is toch wel wakkerworden zoals wakkerworden ooit bedoeld is geweest. We hebben ook precies op tijd het gras gemaait, nu kunnen de buren ook in zonlicht zien dat we de tuin op orde hebben....

Perfect weer om zodirekt het vaste zaterdagritueel aan te vangen: over de markt slenteren met vrienden. Kaasje van het kaasmannetje, glimlachen om de visvrouw, minzaam voorbij gaan aan de lompe fruitfrotter, proeven bij de tapas-Duitser en natuurlijk de inwendige mens geven waar hij grondwettelijk recht op heeft: een Bufke. Genieten met een grote G, volgende keer nemen we graag de wandelwagen mee.

We worden in ieder geval gezegend met een lente-meisje, nu hopen op een zodagskind (toch Dini?). Ik hoop dat ik de volgende keer drie schaduwen voor jullie in de aanbieding heb!

tot morgen,

H&M&.....

2 opmerkingen:

  1. Hey hallo die Hanneke, Martien...enneh...!!?? Nog eventjes wachten dus, maar nu kan het toch echt niet lang meer duren. Vooral wanneer jullie meisje nog meer van deze mooie dagen gaat missen, daar in die buik, komt ze dr vast snel uit!!
    Hopen snel goed nieuws van jullie te vernemen.
    Groetjes Jan-Willem&Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he vader in spe, ik zal jou ook ff complimenteren; mooie foto!

    BeantwoordenVerwijderen