zondag 22 maart 2009

Deurwaarder der Zwangeren


Goedenavond geachte lezer,

Het doet ons deugd om namens onze dochter mede te kunnen delen dat zij het uitstekend naar haar zin heeft in moeders buik. Ze is voorzien van alle gemakken, zoals binnenzwembad, een volle koelkast en springtouw. Gezien deze omstandigheden heeft mevrouw blijkbaar besloten dat er geen enkele aanleiding is om haar huidige huurappartement te verlaten. Daar denken haar ouders overigens heel anders over. Inmiddels kunnen we met zekerheid stellen dat deze dame een Ram wordt, dus enige eigenwijsheid, zeker ook als 'produkt' van twee Schorpioenen, zal haar niet vreemd zijn en kunnen we haar zeker ook niet verwijten.

Toch hebben wij gemeend nu de huur van het appartement op te zeggen, en om deze maatregel kracht bij te zetten zal moeder zich morgen (maandag) bij de 'Deurwaarder der Zwangeren' (aka verloskundige) melden om te beoordelen of een uitzetting kracht kan worden bijgezet. Enige lichte stimulerende maatregelen worden niet uitgesloten, vooralsnog zal er geen gedwongen uitzetting plaatsvinden.

Tenslotte rest ons niets dan u achter te laten met een nostalgisch plaatje van aanstaande moeder Hanneke, die al vroeg blijk gaf in het bezit te zijn van de bewonderenswaardige gave voor een kind te kunnen zorgen.

tot spoedig,

Greetz H&M&....

2 opmerkingen:

  1. dag lief zusje,
    nog maar heel even wachten en dan weet je heel snel zeker dat het moederen je echt altijd in het bloed heeft gezeten!
    Dikke kus en tot de volgende blog zonder ????,
    Willem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wachten duurt lang zongen Bert en Ernie al, en jullie weten nu wat dat betekent.Hier worden vooral de vrouwelijke leden van het gezin ook wel erg nieuwsgierig.
    Binnen nu en een week zal ze er dan toch echt zijn, en gaat er een nieuwe wereld voor jullie open.
    Houd vol, we leven meer dan mee en als we iets unnen doen, weet ons te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen