donderdag 2 april 2009

Op de arm, in bad, wegen en de eerste fles!











Welkom terug, beste volger,
Het was een drukke dag voor Ninne vandaag, na een onrustige nacht voor moeder en dochter, en dus weinig slaap. Vanmorgen waren opa en oma op bezoek die hun kleinkind maar al te graag op de arm wilden, en Ninne zag dat het goed was.....gelijk daarna kreeg ze haar eerste badje, en dat was lekker en wennen tegelijk.

Natuurlijk werd ze vandaag, na 48 uur op deze wereld, weer gewogen en ze was alweer flink wat gewicht kwijt, iets minder dan 350 gram. Dat was nog geen 10% van het geboortegewicht, dus netjes binnen de marge, maar ook zeker niet te weinig. Omdat het eten bij mama niet helemaal goed op gang kwam hebben we vanavond, vanzelfsprekend in goed overleg met mevrouw N.E. Aerts zelf, besloten dat we overgaan op flesjes. En op speciaal verzoek van Moeder, mocht Vader haar eerste flesje geven.....dat voelde heel speciaal, en Ninne dronk haar flesje gulzig leeg!

Misschien komen mijn vrouwen morgenochtend (vrijdag) thuis, wellicht komt er nog een dagje bij in het ZH, zoals officieel eigenlijk ook de bedoeling is. Ik ga morgen en het weekend werken, dus ik zal mijn meisjes wat meer moeten missen, en dat is wel even slikken hoor. Gelukkig ben ik vanaf maandag weer acht dagen vrij!

Ik laat weer van ons horen als de dametjes thuis zijn,

dikke kus voor alle warmte en genegenheid die we tot dusver van iedereen hebben ontvangen!

Greetz HMN

2 opmerkingen:

  1. hi martien en hanneke,

    Proficiat met jullie dochter ...en wat een leuke naam !!! Super !
    Ik hoop dat alles goed gaat en dat we haar snel een keer kunnen komen bewonderen.
    Geniet ervan !

    Liefs ,
    Martijn Robine Famke & Jesse xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi he, die trotse Opa & Oma...:-).

    BeantwoordenVerwijderen