maandag 2 mei 2011

Olle Josep Willem Aerts

Het is zover! Hanneke heeft een prachtige zoon, Ninne heeft een fantastische broer, en ik heb een heerlijke zoon...wij zijn een mooi gezinnetje dat elkaar heeft!

Olle is vernoemd naar Josephine en Willemijn, twee (h)eerlijke (schoon)zussen.
Olle heeft een suikertante die weet hoe je zo'n rol vorm geeft: Margreet.
Olle heeft een suikeroom die kinderen opvoeden tot Kunst heeft verheven: Jan.


Olle is vandaag, 2 mei 2011, om 11:20 uur geboren in het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven. Hij is op keizerlijke wijze op de wereld gekomen, en doet dus nu al niet onder voor z'n grote zus. Ik ben wederom getuige geweest van een zeer sterke en prachtige Hanneke die na bijna negen maanden ons gezin compleet heeft gemaakt. Ik heb vandaag intens van Hanneke en Olle genoten, met alle positieve emoties die daar bij horen, en ik hoop dat ze donderdag samen naar huis komen.

Ninne is erg gelukkig met haar kleine broer, en heeft hem al op schoot gehad en gekust....ze spreekt zijn naam nog uit als Ojje, maar dat vond onze jongeman nog niet heel erg gelukkig.

Natuurlijk hebben wij de familie al gezien vandaag, en dat was prachtig. Kado's, zoenen, knuffels, betraande ogen en gelukwensen zijn ons deel geweest.

Wij willen iedereen bedanken die via Twitter, Facebook, sms en op andere (digitale) wijze heeft meegeleefd....heerlijk om mee te maken, em kom maar eens live kijken naar ons menneke!

Hieronder nog wat foto's van Olle's geboorte en een eerste dag bezoek!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen